Asparges med bacon og parmesandressing næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
150 gram Kalkunbacon i skiver
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
500 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
   
  Dressing:
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
3 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
   
60 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
  Pynt:
  Citronskiver
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 3274 (779 kcal)
KJ pr. Pers. 545 (129 kcal)
Vægt ialt 889 gram
Vægt pr. Pers. 148 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 368 KJ (87 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)