Rørt tatar med det hele næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
400 gram Tatarkød Til tatarkød bruges fedtfattigt senefrit kød, det kan f.eks. være skært oksekød.

Til skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
   
3 Bananskalotteløg
3 spsk. Cornichons 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 60 gram
1 spsk. Estragon, frisk
2 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 tsk. Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
1 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Hjemmerørt mayoanaise:
4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
2.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Estragon, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Servering:
50 gram Blandet salat
500 gram Kartoffel. pommes frites. friturestegte
   
Energi:
KJ total 20365 (4848 kcal)
KJ pr. Pers. 10182 (2424 kcal)
Vægt ialt 1349 gram
Vægt pr. Pers. 674 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1509 KJ (359 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 29.2 gram
Kulhydrat 16.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)