Panna Cotta næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 blade Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
  Pynt:
12 Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   
Energi:
KJ total 6701 (1595 kcal)
KJ pr. Pers. 1675 (398 kcal)
Vægt ialt 604 gram
Vægt pr. Pers. 151 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1109 KJ (264 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 25.4 gram
Kulhydrat 8.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)