Dyreryg (Gennemstegt) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
3000 gram Rådyrryg med ben, afpudset En afpudset dyreryg vejer ca 1700 gram, og ca. 39.23% af denne vægt er ben
150 gram Spæk Røget
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

10 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Kulør
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Ribsgele 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 18449 (4392 kcal)
KJ pr. Pers. 2306 (549 kcal)
Vægt ialt 4308 gram
Vægt pr. Pers. 538 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 428 KJ (101 kcal)
Protein 10.8 gram
Fedt 6.0 gram
Kulhydrat 1.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)