Fyldte æg (Blandede) næringsberegning

se opskriften her

Antal: 10 Æg

Ingredienser:
10 æg
 
 Lakseæg:
1 spsk.piskefløde
 salt
 peber
50 g.koldrøget laks
 citron
 dild, frisk
 
 Ansjos æg:
1 spsk.piskefløde
 salt
 peber
 
2 ansjosfiletter
1 tsk.kapersbær
1 tsk.sennep
1 tsk.finthakket løg
 
 
 
 Reje æg:
1 spsk.piskefløde
 salt
 peber
50 g.rejer
1 citron
 dild, frisk
 
 Avocado æg:
1 spsk.piskefløde
 salt
 peber
1 avocado
 citronsaft
 dild, frisk
 
 Æg med peberfrugt:
1 spsk.piskefløde
 salt
 peber
0.5 spsk.rød peberfrugt
0.5 spsk.grøn peberfrugt