Chili con carne næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
4 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1 ds. Hvide bønner i tomatsauce, baked beans, konserves 1 dåse hvide bønner i tomatsauce, (baked beans) vejer 425 gram.
1 ds. Kidneybønner, 240g 1 dåse Røde kidneybønner vejer 400 gram, 240 gram drænet vægt.

Tørrede kidneybønner vejer godt det dobbelte når de er opblødte og kogte.
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 tsk. Chili stærk, stødt
1 spsk. Chili mild, stødt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 7036 (1675 kcal)
KJ pr. Pers. 1759 (418 kcal)
Vægt ialt 2005 gram
Vægt pr. Pers. 501 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 350 KJ (83 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)