Rabarber crumble med marcipan 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
175 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
   
  Fyld:
500 gram Rabarber, renset vægt
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
100 gram Ren rå marcipan
   
Energi:
KJ total 12251 (2917 kcal)
KJ pr. Pers. 2041 (486 kcal)
Vægt ialt 1102 gram
Vægt pr. Pers. 183 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1111 KJ (264 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 12.4 gram
Kulhydrat 36.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)