Chokolademouse næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
80 gram Nougat, blød
   
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
3 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
   
0.5 dl. Cognac 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
Mandelsplitter 1 tsk. vejer gram
1 spsk. vejer gram
1 dl. vejer ca. 45 gram
   
Energi:
KJ total 16783 (3996 kcal)
KJ pr. Pers. 4195 (999 kcal)
Vægt ialt 1125 gram
Vægt pr. Pers. 281 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1491 KJ (355 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 26.0 gram
Kulhydrat 25.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)