Creme fraiche sild næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
750 gram Marineret sildefileter Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
  Dressing:
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Cornichons 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 60 gram
100 gram Pigeon æble Pigeon æble er et lille meget rødt æble som fortrinsvis bruges op til jul.

Vægt ca 60 gram urenset.
100 gram Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
   
  Pynt:
Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 17673 (4207 kcal)
KJ pr. Pers. 1472 (350 kcal)
Vægt ialt 1600 gram
Vægt pr. Pers. 133 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1104 KJ (262 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 21.5 gram
Kulhydrat 12.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)