Brogede Sild næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
500 gram Marineret sildefileter Stor sildefilet 80 gram
alm. sildefilet 60 gram

Beregn 1 alm. sildefilet pr. person til frokost.
   
200 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 tsk. Karry
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 bdt. Radise 1 bdt. radisser vejer ca. 100 gram
200 gram Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 spsk. Karse. frisk
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Pynt:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 15650 (3726 kcal)
KJ pr. Pers. 1956 (465 kcal)
Vægt ialt 1823 gram
Vægt pr. Pers. 227 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 858 KJ (204 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 16.8 gram
Kulhydrat 8.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)