Blåbærtærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
  bagepapir og ris eller tørrede linser til bagning af tærtebund
   
500 gram Blåbær, friske 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 11871 (2826 kcal)
KJ pr. Pers. 1483 (353 kcal)
Vægt ialt 1120 gram
Vægt pr. Pers. 140 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1059 KJ (252 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 10.3 gram
Kulhydrat 37.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)