Pastasalat med kylling og bacon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
250 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
200 gram Pastaskruer
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
  Dressing:
4 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Limesaft
2 spsk. Karry, mild
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 12238 (2913 kcal)
KJ pr. Pers. 3059 (728 kcal)
Vægt ialt 1180 gram
Vægt pr. Pers. 295 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1037 KJ (246 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 16.6 gram
Kulhydrat 15.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)