Kold pastasalat med tun næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Pastaskruer
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
150 gram Majs. kerner. konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
1 ds. Tun i vand. konserves 1 dåse tun i vand vejer ca. 150 g. drænet vægt.
   
  Marinade:
4 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9021 (2148 kcal)
KJ pr. Pers. 2255 (537 kcal)
Vægt ialt 1411 gram
Vægt pr. Pers. 352 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 639 KJ (152 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 21.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)