Bonde-omelet næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
100 gram Medisterpølse. røget
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
 
  Tilbehør:
Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Rugbrød. fuldkorn 1 skive rugbrød vejer ca. 50 gram.
Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
Energi:
KJ total 6447 (1535 kcal)
KJ pr. Pers. 3223 (767 kcal)
Vægt ialt 1230 gram
Vægt pr. Pers. 615 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 524 KJ (124 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 8.3 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)