Oste-omelet næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 1 Pers.
Ingredienser:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
1 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 2446 (582 kcal)
KJ pr. Pers. 2446 (582 kcal)
Vægt ialt 344 gram
Vægt pr. Pers. 344 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 711 KJ (169 kcal)
Protein 12.5 gram
Fedt 13.1 gram
Kulhydrat 0.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)