Kartoffelæggekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Kogte kolde kartofler
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
  Pynt:
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 8691 (2069 kcal)
KJ pr. Pers. 2172 (517 kcal)
Vægt ialt 2210 gram
Vægt pr. Pers. 552 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 393 KJ (93 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)