Italiensk æblekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

500 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 9858 (2347 kcal)
KJ pr. Pers. 1232 (293 kcal)
Vægt ialt 1062 gram
Vægt pr. Pers. 132 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 927 KJ (220 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 22.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)