Ny bruger
Glemt adgangskoder
Logind
LOG IND
Brugernavn
Kodeord
Husk mig
Glemt koder
Forside
Kategorier
Udvidet søgning
Madplaner
Teknik
Brugerservice
Grundopskrifter med middel indhold af nikkel
Sorter efter billede
-
Sorter Alfabetisk
-
Sorter efter karakter
-
Sorter efter Stemmer
Karakter
-
Stemmer
2.6
-
493
Hårdkogt æg
2.4
-
152
Surstrømning
4.2
-
142
Kogetid for hamburgerryg
2.8
-
117
Rådyr / Råvildt / Dyr beskrivelse af og partering
4.4
-
103
Kogning af blomkål
3.8
-
101
Hjemmelavet filodej
4.3
-
82
Beignetdej
1
-
69
Hjemmelavet karry
4.3
-
63
Hvide asparges kogetid og skrælning
3.5
-
63
Smilende æg
2.6
-
60
Koge pølser
4.2
-
60
Æblekagerasp
3.9
-
56
Kogning af rosenkål
4.1
-
56
Kogning af skinke
3.9
-
56
Kogning af hummer
4.5
-
50
Tørrede æbleringe
4
-
43
Kogning af løse ris
3.7
-
42
Orlydej
2.6
-
39
Kogning af Couscous
2.7
-
37
Grundopskrift på sort pasta med blæksprutteblæk
4.3
-
36
Frysning af rabarber
3.7
-
35
Kogte og Bagte Kartofler i Mikroovn
3.6
-
34
Kogning af jomfruhummerhaler
4.1
-
34
Varmrøgning af Ål
3.2
-
34
Kogning af krabbekløer
2.4
-
33
Koge æg energibesparende
1.6
-
33
Pizzabunde Grunddej
4.4
-
32
Polenta (Grundopskrift)
4
-
31
Hjemmelavet friskost
3.5
-
27
Kogning af hummerhaler
3.9
-
27
Smørbolle
3.8
-
24
Kogning af røde pølser
4.1
-
22
Kogning af nye kartofler
4
-
21
Kogning af tigerrejer
2.5
-
20
Saltning af stegeflæsk
3.2
-
20
Fiskefars
3.9
-
20
Tempuradej
4.2
-
20
Vanillesukker
1
-
19
Grødrismasse (Æggeerstatning)
4
-
19
Spegesild (saltning af sild)
4.7
-
19
Fiskefond
2.5
-
18
Slankekur på 7 dage(tab 10-17 pund)
3.8
-
18
Grønsager kogning i mikroovn
4.5
-
17
Gulddråber - Vildtfond
3.4
-
16
Modning af fasan
1.7
-
16
Grundregler for kødretter i trykkoger
3.7
-
15
Sprængt Kalvetunge (Grundopskrift på sprængning)
1.4
-
15
Meljævning
3.4
-
14
Bananchips - Banan chips
4.6
-
14
Kolesterolfattig pasta
4.1
-
14
Melboller 02
3
-
13
Pastadej
2.2
-
13
Hønse- eller kyllingefond
3
-
12
Klargøring af anden
1.3
-
12
Græskarpure
3.8
-
12
Kogning af rejer
3.6
-
12
Ghee (Afklaret smør)
4.4
-
11
Old English Mince for Pies and Tarts
3.6
-
11
Pastrami
3.3
-
10
Sprængt svinemørbrad
3.4
-
9
Dybfrysning af squash
3.4
-
9
Knapost
3.9
-
9
Hjemmelavet hvidløgsost
4.6
-
8
Klargøring af oksetyndstegsfilet
4.3
-
8
Sprængt oksespidsbryst (Sprængning)
4.5
-
8
Brun oksefond
3.7
-
8
Frysning af kirsebær
4
-
8
Hjemmelavet sour mix
3.8
-
8
Bagepulver Hjemmelavet
4.2
-
8
Afbagning
2.8
-
8
Fiskefond 02
4.4
-
7
Hjemmelavet hamburgerryg
3.4
-
7
Tørring af figner
2.6
-
6
Fedtforbrændingskuren
4.3
-
6
Beignetdej 02
3.3
-
6
Rensning og flåning af stenbider
3.3
-
6
Selvhævende mel
3.6
-
6
Sprængt skinke (Grundopskrift på sprængning)
2.8
-
6
Tempura dej
3.4
-
6
Grundregler for kogning af suppe i trykkoger
4.2
-
6
Saltsild 2
4.9
-
6
Hjemmelavet bånd spaghetti
1.8
-
6
Tærtedej
4.9
-
6
Tandoori krydderi
3.2
-
6
Kogning af pillekartofler
4.9
-
6
Kalvefond
5
-
5
Norsk fars
4.6
-
5
Tørrede figner
3.2
-
5
Dybfrysning af modne tomater
4.8
-
5
Kogning af laks
3.8
-
5
Kogning af høne
4.1
-
5
Sagomasse (Æg erstatninger)
4.1
-
5
Tørring af Sveskeblommer og Katrineblommer
2.5
-
5
Grundregler for henkogning i trykkoger
4.8
-
5
Grundregler for saftkogning i trykkoger
3.3
-
5
Hare beskrivelse og partering
3.6
-
5
Kogning af skrællekartofler
4.8
-
5
Grove Grønsager kogning i mokroovn
5
-
5
Grøntsagsfond
2
-
4
Lage til rejer
næste
Nikkelallergi hovedmenu
Her finder du opskrifter lavt og mellem nikkelindhold og andre nyttige oplysninger omkring nikkelallergi.