Grundopskrifter med middel indhold af nikkel

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
2.6 -493Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Hårdkogt æg

2.4 -152Surstrømning

4.2 -142Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Kogetid for hamburgerryg

2.8 -117Rådyr / Råvildt / Dyr beskrivelse af og partering

4.4 -103Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Kogning af blomkål

3.8 -101Opskriften har næringsberegning   Hjemmelavet filodej

4.3 -82Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Beignetdej

1 -69Hjemmelavet karry

4.3 -63Der er billeder til denne opskrift   Hvide asparges kogetid og skrælning

3.5 -63Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Smilende æg

2.6 -60Der er billeder til denne opskrift   Koge pølser

4.2 -60Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Æblekagerasp

3.9 -56Der er billeder til denne opskrift   Kogning af rosenkål

4.1 -56Kogning af skinke

3.9 -56Der er billeder til denne opskrift   Kogning af hummer

4.5 -50Tørrede æbleringe

4 -43Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Kogning af løse ris

3.7 -42Opskriften har næringsberegning   Orlydej

2.6 -39Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Kogning af Couscous

2.7 -37Grundopskrift på sort pasta med blæksprutteblæk

4.3 -36Der er billeder til denne opskrift   Frysning af rabarber

3.7 -35Kogte og Bagte Kartofler i Mikroovn

3.6 -34Der er billeder til denne opskrift   Kogning af jomfruhummerhaler

4.1 -34Varmrøgning af Ål

3.2 -34Kogning af krabbekløer

2.4 -33Koge æg energibesparende

1.6 -33Pizzabunde Grunddej

4.4 -32Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Polenta (Grundopskrift)

4 -31Der er billeder til denne opskrift   Hjemmelavet friskost

3.5 -27Kogning af hummerhaler

3.9 -27Smørbolle

3.8 -24Kogning af røde pølser

4.1 -22Kogning af nye kartofler

4 -21Der er billeder til denne opskrift   Kogning af tigerrejer

2.5 -20Saltning af stegeflæsk

3.2 -20Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Fiskefars

3.9 -20Tempuradej

4.2 -20Vanillesukker

1 -19Grødrismasse (Æggeerstatning)

4 -19Spegesild (saltning af sild)

4.7 -19Fiskefond

2.5 -18Slankekur på 7 dage(tab 10-17 pund)

3.8 -18Grønsager kogning i mikroovn

4.5 -17Gulddråber - Vildtfond

3.4 -16Modning af fasan

1.7 -16Grundregler for kødretter i trykkoger

3.7 -15Sprængt Kalvetunge (Grundopskrift på sprængning)

1.4 -15Meljævning

3.4 -14Bananchips - Banan chips

4.6 -14Kolesterolfattig pasta

4.1 -14Melboller 02

3 -13Pastadej

2.2 -13Hønse- eller kyllingefond

3 -12Klargøring af anden

1.3 -12Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Græskarpure

3.8 -12Kogning af rejer

3.6 -12Ghee (Afklaret smør)

4.4 -11Old English Mince for Pies and Tarts

3.6 -11Pastrami

3.3 -10Sprængt svinemørbrad

3.4 -9Dybfrysning af squash

3.4 -9Knapost

3.9 -9Hjemmelavet hvidløgsost

4.6 -8Der er billeder til denne opskrift   Klargøring af oksetyndstegsfilet

4.3 -8Sprængt oksespidsbryst (Sprængning)

4.5 -8Der er billeder til denne opskrift   Brun oksefond

3.7 -8Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Frysning af kirsebær

4 -8Hjemmelavet sour mix

3.8 -8Bagepulver Hjemmelavet

4.2 -8Afbagning

2.8 -8Fiskefond 02

4.4 -7Hjemmelavet hamburgerryg

3.4 -7Tørring af figner

2.6 -6Fedtforbrændingskuren

4.3 -6Beignetdej 02

3.3 -6Rensning og flåning af stenbider

3.3 -6Selvhævende mel

3.6 -6Sprængt skinke (Grundopskrift på sprængning)

2.8 -6Tempura dej

3.4 -6Grundregler for kogning af suppe i trykkoger

4.2 -6Saltsild 2

4.9 -6Hjemmelavet bånd spaghetti

1.8 -6Tærtedej

4.9 -6Tandoori krydderi

3.2 -6Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Kogning af pillekartofler

4.9 -6Kalvefond

5 -5Norsk fars

4.6 -5Tørrede figner

3.2 -5Dybfrysning af modne tomater

4.8 -5Kogning af laks

3.8 -5Kogning af høne

4.1 -5Sagomasse (Æg erstatninger)

4.1 -5Tørring af Sveskeblommer og Katrineblommer

2.5 -5Grundregler for henkogning i trykkoger

4.8 -5Grundregler for saftkogning i trykkoger

3.3 -5Hare beskrivelse og partering

3.6 -5Kogning af skrællekartofler

4.8 -5Grove Grønsager kogning i mokroovn

5 -5Grøntsagsfond

2 -4Lage til rejer

næste

Her finder du opskrifter lavt og mellem nikkelindhold og andre nyttige oplysninger omkring nikkelallergi.