Ny bruger
Glemt adgangskoder
Logind
LOG IND
Brugernavn
Kodeord
Husk mig
Glemt koder
Forside
Kategorier
Udvidet søgning
Madplaner
Teknik
Brugerservice
Grundopskrifter med middel indhold af nikkel
Sorter efter billede
-
Sorter Alfabetisk
-
Sorter efter karakter
-
Sorter efter Stemmer
Karakter
-
Stemmer
5
-
1
Kryddersild 2
5
-
1
Kryddersild 3
5
-
2
Kryddersild 4
5
-
1
Kryddersild 5
5
-
1
Krydderskinke
2
-
4
Lage til rejer
4
-
1
lasagne plader med spinat
3
-
2
Lys kalvefond
5
-
2
Lys kalvefond (lys kødsuppe)
5
-
1
Lys lammefond
5
-
1
Lys oksekødsfond
5
-
1
Makronmasse med marcipan
4
-
1
Mandelskum (mælkefri flødeskum)
4
-
1
Marcipanmasse - ikke sød
4.1
-
14
Melboller 02
1.4
-
15
Meljævning
5
-
3
Michaela og Kajas pastasalat
3.4
-
16
Modning af fasan
2.8
-
3
Nokedli (dumplings)
5
-
5
Norsk fars
3.7
-
3
Oksebouillon
4.4
-
11
Old English Mince for Pies and Tarts
4
-
1
Olivensmør
4.5
-
2
Omelet med soltørrede tomater og marineret gedeost
3.7
-
42
Orlydej
1
-
1
Partering af and
3
-
13
Pastadej
3.6
-
11
Pastrami
1.6
-
33
Pizzabunde Grunddej
4.4
-
32
Polenta (Grundopskrift)
4.3
-
2
Polenta (Majspolenta)
5
-
2
Portvinssky, hvid
1.8
-
3
Provencekrydderi
4.5
-
2
Purløgsost
3
-
1
Rå Marcipan
2.8
-
117
Rådyr / Råvildt / Dyr beskrivelse af og partering
3.3
-
6
Rensning og flåning af stenbider
4.1
-
5
Sagomasse (Æg erstatninger)
2.5
-
20
Saltning af stegeflæsk
3.9
-
4
Saltsild 1
4.2
-
6
Saltsild 2
3.3
-
6
Selvhævende mel
5
-
1
Sennepsglasur
2.5
-
18
Slankekur på 7 dage(tab 10-17 pund)
3.5
-
63
Smilende æg
3.9
-
27
Smørbolle
4
-
1
Sojayoghurt
4
-
1
Solsikke-sesammælk
5
-
1
Søndags gryde
4
-
19
Spegesild (saltning af sild)
5
-
1
Sprængning af lammebov
3.7
-
15
Sprængt Kalvetunge (Grundopskrift på sprængning)
4.3
-
8
Sprængt oksespidsbryst (Sprængning)
3.6
-
6
Sprængt skinke (Grundopskrift på sprængning)
3.3
-
10
Sprængt svinemørbrad
2.4
-
152
Surstrømning
2.8
-
4
Svenske kryddersild
4.9
-
6
Tandoori krydderi
1.8
-
6
Tærtedej
2.8
-
6
Tempura dej
3.9
-
20
Tempuradej
4.2
-
3
Tilberedning af spaghettisquash
4.5
-
50
Tørrede æbleringe
4.5
-
4
Tørrede blommer
4.6
-
5
Tørrede figner
3.4
-
7
Tørring af figner
4
-
1
Tørring af modne tomater
4.1
-
5
Tørring af Sveskeblommer og Katrineblommer
4
-
1
Udbening af due
5
-
2
Udbening af fjerkræ
4.2
-
20
Vanillesukker
4.1
-
34
Varmrøgning af Ål
5
-
1
Vegansk Tomatsovs
4.6
-
4
Vegetarbouillon i trykkoger
forrige
Nikkelallergi hovedmenu
Her finder du opskrifter lavt og mellem nikkelindhold og andre nyttige oplysninger omkring nikkelallergi.