Grundopskrifter med lavt indhold af nikkel

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.2 -8Afbagning

4.2 -60Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Æblekagerasp

3.8 -8Bagepulver Hjemmelavet

3.4 -14Bananchips - Banan chips

4.3 -82Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Beignetdej

4.3 -6Beignetdej 02

4.5 -8Der er billeder til denne opskrift   Brun oksefond

4 -1Der er billeder til denne opskrift   Brun svinefond

4 -1Cashewnøddemælk

3.5 -3Dybfrysning af figner

3.2 -5Dybfrysning af modne tomater

3 -2Dybfrysning af spaghettisquash

3.4 -9Dybfrysning af squash

4.8 -2Dyrkning af bønnespire

5 -1Ekstra kraftig suppe i trykkoger

2.6 -6Fedtforbrændingskuren

3.2 -20Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Fiskefars

4.7 -19Fiskefond

3.7 -8Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Frysning af kirsebær

4.3 -36Der er billeder til denne opskrift   Frysning af rabarber

3.6 -12Ghee (Afklaret smør)

5 -2God fiskefond

3.2 -3Gravad laks 02

1.3 -12Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Græskarpure

4.8 -5Grove Grønsager kogning i mokroovn

1 -19Grødrismasse (Æggeerstatning)

3.8 -18Grønsager kogning i mikroovn

4 -1Grønsagslasagne 03

2.5 -2Grundopskrift på frisk pasta Fettuccini

2.7 -37Grundopskrift på sort pasta med blæksprutteblæk

2.5 -3Grundopskrift på squashblanding til frysning

5 -1Grundregler for fisk i trykkoger

1.9 -4Grundregler for grønsager i trykkoger

2.5 -5Grundregler for henkogning i trykkoger

3.4 -6Grundregler for kogning af suppe i trykkoger

5 -1Grundregler for kompot og mos i trykkoger

1.7 -16Grundregler for kødretter i trykkoger

4.8 -5Grundregler for saftkogning i trykkoger

4.5 -17Gulddråber - Vildtfond

2.6 -493Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Hårdkogt æg

3.3 -5Hare beskrivelse og partering

4 -1Havremælk

4.9 -6Hjemmelavet bånd spaghetti

4 -1Hjemmelavet fettuccine grundopskrift

3.8 -101Opskriften har næringsberegning   Hjemmelavet filodej

4 -1Hjemmelavet fiskeboullion/fond

4 -2Hjemmelavet fiskefond

4 -31Der er billeder til denne opskrift   Hjemmelavet friskost

1.5 -4Hjemmelavet fuldkornspasta

1 -1Hjemmelavet glutenfri pasta

4.4 -7Hjemmelavet hamburgerryg

1 -69Hjemmelavet karry

5 -2Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Hjemmelavet mayonnaise

4.5 -2Hjemmelavet rejeost

4 -1Der er billeder til denne opskrift   Hjemmelavet rygeost (Røgeost)

3.5 -1Hjemmelavet sojamælk

4 -8Hjemmelavet sour mix

4.5 -2Hjemmelavet spinatpasta

2 -4Hjemmelavet tykmælk

4.2 -3Hjemmetørrede tomater

2.2 -13Hønse- eller kyllingefond

2 -3Der er billeder til denne opskrift   Hønsebouillon - Hønsefond

4.5 -4Hønsefond

4 -1Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Hvid sildelage - Eddikelage

4.3 -63Der er billeder til denne opskrift   Hvide asparges kogetid og skrælning

4.9 -6Kalvefond

4.3 -2Kandiserede martsvioler

3 -2Kartoffelmælk

4 -1Kærnemælksbutterdej

3 -12Klargøring af anden

4.6 -8Der er billeder til denne opskrift   Klargøring af oksetyndstegsfilet

3.4 -9Knapost

2.4 -33Koge æg energibesparende

2.6 -60Der er billeder til denne opskrift   Koge pølser

4.2 -142Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Kogetid for hamburgerryg

4.4 -103Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Kogning af blomkål

2.6 -39Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Kogning af Couscous

3.8 -5Kogning af høne

3.9 -56Der er billeder til denne opskrift   Kogning af hummer

3.5 -27Kogning af hummerhaler

3.6 -34Der er billeder til denne opskrift   Kogning af jomfruhummerhaler

3.2 -34Kogning af krabbekløer

4.8 -5Kogning af laks

4 -43Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Kogning af løse ris

4.1 -22Kogning af nye kartofler

3.2 -6Der er billeder til denne opskrift   Opskriften har næringsberegning   Kogning af pillekartofler

3.8 -12Kogning af rejer

3.8 -24Kogning af røde pølser

4.1 -56Kogning af skinke

3.6 -5Kogning af skrællekartofler

4 -21Der er billeder til denne opskrift   Kogning af tigerrejer

1.9 -4Kogt squashmos

3.7 -35Kogte og Bagte Kartofler i Mikroovn

4 -1Kokosmælk

4.6 -14Kolesterolfattig pasta

5 -1Kryddersild 2

5 -1Kryddersild 3

5 -2Kryddersild 4

5 -1Kryddersild 5

5 -1Krydderskinke

næste

Her finder du opskrifter lavt og mellem nikkelindhold og andre nyttige oplysninger omkring nikkelallergi.