Ny bruger
Glemt adgangskoder
Logind
LOG IND
Brugernavn
Kodeord
Husk mig
Glemt koder
Forside
Kategorier
Udvidet søgning
Madplaner
Teknik
Brugerservice
Grundopskrifter med lavt indhold af nikkel
Sorter efter billede
-
Sorter Alfabetisk
-
Sorter efter karakter
-
Sorter efter Stemmer
Karakter
-
Stemmer
4.2
-
8
Afbagning
4.2
-
60
Æblekagerasp
3.8
-
8
Bagepulver Hjemmelavet
3.4
-
14
Bananchips - Banan chips
4.3
-
82
Beignetdej
4.3
-
6
Beignetdej 02
4.5
-
8
Brun oksefond
4
-
1
Brun svinefond
4
-
1
Cashewnøddemælk
3.5
-
3
Dybfrysning af figner
3.2
-
5
Dybfrysning af modne tomater
3
-
2
Dybfrysning af spaghettisquash
3.4
-
9
Dybfrysning af squash
4.8
-
2
Dyrkning af bønnespire
5
-
1
Ekstra kraftig suppe i trykkoger
2.6
-
6
Fedtforbrændingskuren
3.2
-
20
Fiskefars
4.7
-
19
Fiskefond
3.7
-
8
Frysning af kirsebær
4.3
-
36
Frysning af rabarber
3.6
-
12
Ghee (Afklaret smør)
5
-
2
God fiskefond
3.2
-
3
Gravad laks 02
1.3
-
12
Græskarpure
4.8
-
5
Grove Grønsager kogning i mokroovn
1
-
19
Grødrismasse (Æggeerstatning)
3.8
-
18
Grønsager kogning i mikroovn
4
-
1
Grønsagslasagne 03
2.5
-
2
Grundopskrift på frisk pasta Fettuccini
2.7
-
37
Grundopskrift på sort pasta med blæksprutteblæk
2.5
-
3
Grundopskrift på squashblanding til frysning
5
-
1
Grundregler for fisk i trykkoger
1.9
-
4
Grundregler for grønsager i trykkoger
2.5
-
5
Grundregler for henkogning i trykkoger
3.4
-
6
Grundregler for kogning af suppe i trykkoger
5
-
1
Grundregler for kompot og mos i trykkoger
1.7
-
16
Grundregler for kødretter i trykkoger
4.8
-
5
Grundregler for saftkogning i trykkoger
4.5
-
17
Gulddråber - Vildtfond
2.6
-
493
Hårdkogt æg
3.3
-
5
Hare beskrivelse og partering
4
-
1
Havremælk
4.9
-
6
Hjemmelavet bånd spaghetti
4
-
1
Hjemmelavet fettuccine grundopskrift
3.8
-
101
Hjemmelavet filodej
4
-
1
Hjemmelavet fiskeboullion/fond
4
-
2
Hjemmelavet fiskefond
4
-
31
Hjemmelavet friskost
1.5
-
4
Hjemmelavet fuldkornspasta
1
-
1
Hjemmelavet glutenfri pasta
4.4
-
7
Hjemmelavet hamburgerryg
1
-
69
Hjemmelavet karry
5
-
2
Hjemmelavet mayonnaise
4.5
-
2
Hjemmelavet rejeost
4
-
1
Hjemmelavet rygeost (Røgeost)
3.5
-
1
Hjemmelavet sojamælk
4
-
8
Hjemmelavet sour mix
4.5
-
2
Hjemmelavet spinatpasta
2
-
4
Hjemmelavet tykmælk
4.2
-
3
Hjemmetørrede tomater
2.2
-
13
Hønse- eller kyllingefond
2
-
3
Hønsebouillon - Hønsefond
4.5
-
4
Hønsefond
4
-
1
Hvid sildelage - Eddikelage
4.3
-
63
Hvide asparges kogetid og skrælning
4.9
-
6
Kalvefond
4.3
-
2
Kandiserede martsvioler
3
-
2
Kartoffelmælk
4
-
1
Kærnemælksbutterdej
3
-
12
Klargøring af anden
4.6
-
8
Klargøring af oksetyndstegsfilet
3.4
-
9
Knapost
2.4
-
33
Koge æg energibesparende
2.6
-
60
Koge pølser
4.2
-
142
Kogetid for hamburgerryg
4.4
-
103
Kogning af blomkål
2.6
-
39
Kogning af Couscous
3.8
-
5
Kogning af høne
3.9
-
56
Kogning af hummer
3.5
-
27
Kogning af hummerhaler
3.6
-
34
Kogning af jomfruhummerhaler
3.2
-
34
Kogning af krabbekløer
4.8
-
5
Kogning af laks
4
-
43
Kogning af løse ris
4.1
-
22
Kogning af nye kartofler
3.2
-
6
Kogning af pillekartofler
3.8
-
12
Kogning af rejer
3.8
-
24
Kogning af røde pølser
4.1
-
56
Kogning af skinke
3.6
-
5
Kogning af skrællekartofler
4
-
21
Kogning af tigerrejer
1.9
-
4
Kogt squashmos
3.7
-
35
Kogte og Bagte Kartofler i Mikroovn
4
-
1
Kokosmælk
4.6
-
14
Kolesterolfattig pasta
5
-
1
Kryddersild 2
5
-
1
Kryddersild 3
5
-
2
Kryddersild 4
5
-
1
Kryddersild 5
5
-
1
Krydderskinke
næste
Nikkelallergi hovedmenu
Her finder du opskrifter lavt og mellem nikkelindhold og andre nyttige oplysninger omkring nikkelallergi.