Ny bruger
Glemt adgangskoder
Logind
LOG IND
Brugernavn
Kodeord
Husk mig
Glemt koder
Forside
Kategorier
Udvidet søgning
Madplaner
Teknik
Brugerservice
Grundopskrifter med lavt indhold af nikkel
Sorter efter billede
-
Sorter Alfabetisk
-
Sorter efter karakter
-
Sorter efter Stemmer
Karakter
-
Stemmer
5
-
1
Søndags gryde
5
-
5
Norsk fars
5
-
3
Michaela og Kajas pastasalat
5
-
1
Lys oksekødsfond
5
-
1
Makronmasse med marcipan
5
-
1
Krydderskinke
5
-
1
Ekstra kraftig suppe i trykkoger
5
-
1
Grundregler for kompot og mos i trykkoger
5
-
1
Grundregler for fisk i trykkoger
5
-
1
Kryddersild 5
5
-
2
Kryddersild 4
5
-
1
Kryddersild 3
5
-
1
Kryddersild 2
5
-
1
Sennepsglasur
5
-
2
Udbening af fjerkræ
5
-
1
Sprængning af lammebov
5
-
2
God fiskefond
5
-
2
Lys kalvefond (lys kødsuppe)
5
-
1
Lys lammefond
5
-
2
Portvinssky, hvid
5
-
2
Hjemmelavet mayonnaise
4.9
-
6
Hjemmelavet bånd spaghetti
4.9
-
6
Kalvefond
4.8
-
5
Grove Grønsager kogning i mokroovn
4.8
-
5
Kogning af laks
4.8
-
5
Grundregler for saftkogning i trykkoger
4.8
-
2
Dyrkning af bønnespire
4.7
-
19
Fiskefond
4.6
-
8
Klargøring af oksetyndstegsfilet
4.6
-
4
Vegetarbouillon i trykkoger
4.6
-
14
Kolesterolfattig pasta
4.6
-
5
Tørrede figner
4.5
-
8
Brun oksefond
4.5
-
2
Omelet med soltørrede tomater og marineret gedeost
4.5
-
2
Purløgsost
4.5
-
2
Hjemmelavet rejeost
4.5
-
4
Tørrede blommer
4.5
-
2
Hjemmelavet spinatpasta
4.5
-
4
Hønsefond
4.5
-
17
Gulddråber - Vildtfond
4.5
-
50
Tørrede æbleringe
4.4
-
103
Kogning af blomkål
4.4
-
32
Polenta (Grundopskrift)
4.4
-
11
Old English Mince for Pies and Tarts
4.4
-
7
Hjemmelavet hamburgerryg
4.3
-
82
Beignetdej
4.3
-
36
Frysning af rabarber
4.3
-
63
Hvide asparges kogetid og skrælning
4.3
-
8
Sprængt oksespidsbryst (Sprængning)
4.3
-
6
Beignetdej 02
4.3
-
2
Kandiserede martsvioler
4.3
-
2
Polenta (Majspolenta)
4.2
-
60
Æblekagerasp
4.2
-
8
Afbagning
4.2
-
3
Hjemmetørrede tomater
4.2
-
3
Tilberedning af spaghettisquash
4.2
-
6
Saltsild 2
4.2
-
142
Kogetid for hamburgerryg
4.2
-
20
Vanillesukker
4.1
-
14
Melboller 02
4.1
-
5
Sagomasse (Æg erstatninger)
4.1
-
5
Tørring af Sveskeblommer og Katrineblommer
4.1
-
34
Varmrøgning af Ål
4.1
-
22
Kogning af nye kartofler
4.1
-
56
Kogning af skinke
4
-
21
Kogning af tigerrejer
4
-
31
Hjemmelavet friskost
4
-
43
Kogning af løse ris
4
-
1
Marcipanmasse - ikke sød
4
-
1
Grønsagslasagne 03
4
-
1
Brun svinefond
4
-
1
Havremælk
4
-
1
Udbening af due
4
-
1
Mandelskum (mælkefri flødeskum)
4
-
1
Sojayoghurt
4
-
1
Cashewnøddemælk
4
-
1
Solsikke-sesammælk
4
-
1
Kokosmælk
4
-
1
Kærnemælksbutterdej
4
-
1
lasagne plader med spinat
4
-
1
Hvid sildelage - Eddikelage
4
-
1
Tørring af modne tomater
4
-
1
Hjemmelavet fiskeboullion/fond
4
-
8
Hjemmelavet sour mix
4
-
1
Hjemmelavet fettuccine grundopskrift
4
-
1
Hjemmelavet rygeost (Røgeost)
4
-
2
Hjemmelavet fiskefond
4
-
19
Spegesild (saltning af sild)
3.9
-
56
Kogning af hummer
3.9
-
20
Tempuradej
3.9
-
27
Smørbolle
3.9
-
4
Saltsild 1
3.8
-
5
Kogning af høne
3.8
-
24
Kogning af røde pølser
3.8
-
8
Bagepulver Hjemmelavet
3.8
-
101
Hjemmelavet filodej
3.8
-
18
Grønsager kogning i mikroovn
3.8
-
12
Kogning af rejer
3.7
-
8
Frysning af kirsebær
3.7
-
35
Kogte og Bagte Kartofler i Mikroovn
næste
Nikkelallergi hovedmenu
Her finder du opskrifter lavt og mellem nikkelindhold og andre nyttige oplysninger omkring nikkelallergi.