Kommentarer
Lotte - 2016-08-25 10:49:39 Kan de evt fryses før de bages færdig ?
Conny - 2011-04-05 01:10:26 Jeg bruger altid kun hvedemel til dejen. Formes til små boller og rulles ud tyndt. Fyldet kan være af hvilken som helst art - gerne meget krydret. Brug fingeren til at smøre kanterne med vand og pres kanterne sammen over det hele, eller brug en gaffel og pres rundt i Samosaen til at "holde" dem fast med - og hvile. Steg dem i olie, og de er absolutte meget sprøde udvendig og bløde indvendig. Laver dem ca. hver 2-3 uger, som tilbehør til f.eks. kartoffelblinis med forskellige krydderurter i og creme fracie som sovs med hvidløg or hakket purløg. Creme Fraicen kan også godt opvarmes forsigtigt - uden at skille - eller brug madlavningsfløde i stedet.
conny - 2010-07-30 23:30:31 hov, glemte at skrive, at jeg aldrig bruner løgene - de skal kun "klares" møre, og så blander jeg det i dejen, som jeg kun laver af hvedemel, eller putter indholdet inden i dejen, og former dem som Kugler vendt i majsmel, og stegt på panden i olie, ca. 1 dl, og vender dem ofte.
Conny - 2010-07-30 23:24:06 Rul dem i stedet til "boller", og steg dem i lidt olie på panden. Også godt, at trille kuglerne i lidt majsmel inden stegning (giver en sprød skorpe)
Nadia - 2009-12-10 21:39:54 Det lyder godt og tsk for hjælpen det er nogle gange svært at finde på noget til sin madpakke når man ikke spiser kød
kristin - 2009-02-14 05:18:12 Kan sådan nogle fryses? I såfald - før de steges - eller skal de steges lidt først?
Kunne være en herlig "fast food"
Chi - 2008-01-22 17:04:38 endelig en opskrift på samosaer der har dejen med, og ikke bruger filodej :S
Per - 2007-04-20 07:30:33 Ja det fremgår ikke af opskriften at den dej man har sat til at hvile skal rulles tyndt ud, og skæres i stykker hvorpå fyldet lægges, pakkerne lukkes med vand, dvs. kanterne pensles med vand så hænger de bedre sammen, de lukkede pakker frituresteges eller steges i ovn.
karsten - 0000-00-00 00:00:00 der mangler vist noget af opskriften fx hvordan man laver samosaen
|