Gæren røres ud i den lunkne vand, bland salt og mel, bland væden i melet og ælt grundig igennem. Dejen hæver lunt ca. 45 min., ”slå dejen ned” og del den i 16 boller, der trykkes flade. Hviler på pladen i 15 min.. Bages i ovnen ved 240 grader i ca. 10 min..
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.6
(14 stemmer)
Opskriften er vist 35208 gange, og udskrevet 390 gange.
Kommentarer
Doris - 2007-07-02 22:52:57 der mangler et godt krydderi for at kunne kaldes madbolle
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider