Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Homfiskesuppe

Homfiskesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
800 g.rensede hornfisk
 suppegrønt (f.eks. persille, porretop)
1 l.kalvebouillon (kogt på kalveben + suppevisk)
 salt
 peber
 fiskeboller
 


Opskrift:

Der koges en grundsuppe på kalveben. Hornfisken gøres i stand. De bedste af stykkerne snørres sammen to og to med suppegrønt imellem. Resten af fisken, deriblandt halestykkerne, laves til boller, der skal på suppen. (Færdige fiskeboller fra dåse kan bruges i dag).




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9500 gange,
og udskrevet 114 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu