| |
|
Homfisk (Hornfisk) i gelé
Homfisk (Hornfisk) i gelé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
800 | g. | hornfisk (rensede, udbenede, skåret i passende stykker)800 g. hornfisk (rensede, udbenede, skåret i passende stykker) | | | | | | Kogelage: Kogelage: | 2 | dl. | eddike2 dl. eddike | 1 | l. | vand1 l. vand | | | | 10 | | hele peberkorn10 hele peberkorn | 1. | spsk. | salt1. spsk. salt | 2 | | laurbærblade2 laurbærblade | 1 | | helt fintsnittet løg1 helt fintsnittet løg | 8 | blade | husblas8 blade husblas | | | |
| |
Hornfisken koges, til den er mør. Tages forsigtigt op og lægges til afdrypning. Si kogelagen. Mål den op, så der er I I.
Tilsæt den udblødte husblas under langsom kog. Afkøl lagen. Hornfisken lægges i en skål og lagen hældes over. Sættes køligt, så den stivner.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7
(15 stemmer)
Opskriften er vist 28709 gange, og udskrevet 720 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2011-05-24 19:00:04 Når jeg laver hornfisk i gele, kommer jeg også sukker i lagen, ellers bliver den for sur.
Erling Høgh - 2009-05-05 17:45:46 Hornfisk i Gele.
Holdbarhed i køleskab (Enkelt spørgsmål.)
Kæmpe hilsen Erling
På forhånd Tak
- 2009-04-29 12:39:12 Når man spiser hornfisk i gele er tilbehøret groft rugbrød,
lidt vineddike over fisken og øl og brændevin til
|
|