Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hornfiskefikassé

Hornfiskefikassé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
800 g.rensede hornfisk
1 1/2 I.vand
 suppevisk (f.eks. persille, selleritop)
10 peberkorn
1 spsk.salt
40 g.hvedemel
40 g.smør
1 bdt.persille
 


Opskrift:

Hornfiskestykkerne koges sammen med suppevisken, salt og peberkorn. Tages op, når de er møre. Benene fjernes. Smørret smeltes, og melet afbages heri.

Når det er bagt igennem, spædes med fiskesuppe. Sovsen smages til, og de afbenede hornfiskestykker lægges i. Inden ervering drysses persille over retten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6099 gange,
og udskrevet 94 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu