Hornfiskefikassé

Hornfiskefikassé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
800 g.rensede hornfisk
1.5 l.vand
 suppevisk (f.eks. persille, selleritop)
10 peberkorn
1 spsk.salt
40 g.hvedemel
40 g.smør
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Hornfiskestykkerne koges sammen med suppevisken, salt og peberkorn. Tages op, når de er møre. Benene fjernes. Smørret smeltes, og melet afbages heri.

Når det er bagt igennem, spædes med fiskesuppe. Sovsen smages til, og de afbenede hornfiskestykker lægges i. Inden ervering drysses persille over retten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7002 gange,
og udskrevet 125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu