Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Isguf II

Isguf II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessert tilbehør

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 æggehvider
4 spsk.sukker
 Jordbær eller anden saft
1 spsk.rød frugtfarve eller anden farve
½ tsk.eddike
 


Opskrift:

Pisk æggehviderne Tilsæt sukker Tilsæt eddike Tilsæt jordbærsaft efter smag Tilsæt 1 spiseskefuld frugtfarve Blandingen piskes, indtil konsistensen er cremet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (26 stemmer)

Opskriften er vist 24512 gange,
og udskrevet 639 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mij  -  2010-07-11 13:52:47
hvordan får man den cremet? har pisket i laaang tid