Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Isguf II

Isguf II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessert tilbehør

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 æggehvider
4 spsk.sukker
 Jordbær eller anden saft
1 spsk.rød frugtfarve eller anden farve
½ tsk.eddike
 
Opskrift:
Pisk æggehviderne Tilsæt sukker Tilsæt eddike Tilsæt jordbærsaft efter smag Tilsæt 1 spiseskefuld frugtfarve Blandingen piskes, indtil konsistensen er cremet.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (26 stemmer)

Opskriften er vist 25121 gange,
og udskrevet 662 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mij  -  2010-07-11 13:52:47
hvordan får man den cremet? har pisket i laaang tid