Isguf

Isguf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessert tilbehør

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 æggehvider
175 g.sukker
3 bladehusblas
 
Opskrift:
Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukkeret. Husblasen som har stået i blød, tages op af vandet og kammes så vandet løber fra. De smeltes nu evt. med lidt saft (hvis guffet skal være rosa). Når husblasen er afkølet hældes det sammen med æggehviderne. Lad det stå koldt i køleskabet i nogle timer.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (19 stemmer)

Opskriften er vist 28108 gange,
og udskrevet 345 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

mig  -  0000-00-00 00:00:00
kan man spise med det samme