Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Guf til Is

Guf til Is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessert tilbehør

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Guf til Is, billede 4 Guf til Is, billede 1 Guf til Is, billede 2 Guf til Is, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Jordbærsaft. sød. koncentreret
Rød frugtfarve
   


Opskrift:

Æggehvider og sukker blandes og piskes stive og luftige. Bland en lille smule eddike (meget, meget lidt) jordbærsaft i til det smager dig og frugtfarve i, hvis det ikke er rødt nok.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (98 stemmer)

Opskriften er vist 221954 gange,
og udskrevet 2537 gange.


Energi:
KJ total 1186 (282 kcal)
KJ pr. Portion 1186 (282 kcal)
Vægt ialt 176 gram
Vægt pr. Portion 176 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 673 KJ (160 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 0.0 gram
Kulhydrat 32.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Julie   -  2018-09-07 19:22:33
Hvis man pisker æggehvide først, der efter tilsætter sukker, går det meget nemmere og man skal ikke piske så længe.


ABO  -  2017-07-01 19:29:44
Kunne folk da ikke snart fatte, at for at en opskrift bliver ensartet hver gang, så sakl man veje ting, ikke tage dem på måleske. Der kan snildt være 20% forskel i mængden af et pulver hvis man tager to skefulde, med samme ske! En spiseske sukker og 4 æggehvider? Er dine æg lige så store som mine, eller er dit skemål som mit? Håbløst.


Kirsten  -  2017-06-30 14:24:47
Hvor længe kan guf holde sig i køleskab


L Jep   -  2016-07-24 16:14:02
Fulgte opskriften men det smagte af absolut intet - puttede endda mere sukker bagefter .. Konsistens dog super god


Birte  -  2013-08-02 15:14:05
Vi snakker en halv teske eddike højst - den gør guffen elastisk - det skal piskes rigtig længe!!


KEVIN  -  2013-07-12 12:06:35
Hvad gør eddiken ? Udover guf bliver en andelse sur ;-)


lise  -  2013-06-06 18:44:34
Prøv m guf uden jordbær i koldskål m. vanilie is det siges det er koldskål på fynsk men hva ved jeg :-)


Den fortvivlede  -  2012-11-02 16:24:55
Kan man lave guffet en dag før man skal bruge det? Svar gerne:-)))))


Den fortvivlede  -  2012-11-01 19:04:03
Hvor får man jordbær saft fra?


Mig  -  2012-09-22 18:17:16
Den er maga god og smager fantastisk det er noget man kunne bruge hver dag det er da bare lækkert og ja hvad skal man dog gøre uden guf???


Isdamen  -  2012-09-21 07:23:06
Fed opskrift jeg skal bruge den til min fødselsdag mums !!!!!!!!!!!


Mig  -  2011-07-17 19:24:00
Louise, Past er en forkortelse af pasteuriserede ;)


louise  -  2011-05-16 15:05:32
jeg ved ikke hvad past er så jeg holder mig bare til opskiften og prøver at se om den smager godt


Malu  -  2011-05-08 14:06:07
Tigermouse: 1 bæger past. æggehvider er lige med 1,5 æggehvider. Du har brugt alt for mange æggehvider ;)


Rikke  -  2011-05-08 13:41:35
Husk at bruge past. æggehvider Eddike er ikke nødvendigt og den smager ganske fint uden jordbærsaft. Uhm, gammeldaws vafler med guf og flødeboller


Tigermouse  -  2011-05-01 18:31:07
Jeg tror der skulle have været mere sukker i vores... Guf'en var ikke elastisk, som man plejer at få den i iskioskerne. jeg brugte 4 bægre past. æggehvider, til 4 spsk sukker.


:)  -  2011-02-13 18:24:05
Hej, jeg tænkte på om man kan bruge noget andet istedet for jordbær SAFT ? :) Hilsen Rikke.


ismanden  -  2010-12-28 11:19:37
Man kan købe jordbærsukker i bla. coops butikker. Det smager fantastisk! Bare pisk æggehvider stive og smag til med sukkeret...


Mou/GUF-elskeren!  -  2009-09-14 17:55:36
Jeg kan se at kommentarene virker gode 83 Så lad MIG prøve den 8DD


  -  2009-07-04 19:54:27
Tag en almindelig pindeis, og kør et ordenligt lag guf rundt om den = Dagen er redet


emma  -  2009-02-09 21:11:48
guf findes der noget bedre det smager så skønt på is :)


Emma  -  2008-07-03 15:54:49
Det smager af mums


Peter  -  2007-07-24 14:15:39
Ingen jordbærsmag


...  -  0000-00-00 00:00:00
det var da godt at finde sådan nogen gode opskrifter


Julekonen  -  0000-00-00 00:00:00
Hva ska man gøre uden guf!!!? nu har jeg ledt efter denne opskrift i over 5 minutter på nettet, og først nu har jeg fundet den;-) så nu ved jeg hva jeg ska ha til aftensmad


  -  0000-00-00 00:00:00
det ver en super opskrift