Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Porre-timiansovs

Porre-timiansovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.porrer
1 tsk.tørret timian
15 g.smør eller margarine
1 tsk.honning
1 tsk.eddike, f.eks hvidvinseddike
2 1/2 dl.bouillon
1 dl.A38/tykmælk
1 spsk.majsstivelse
 


Opskrift:

Skær porren i tynde ringe (både den hvide og den grønne del). Læg porre-ringene i en skål koldt vand i nogle minutter, og sigt dem, og lad dem dryppe af. Svits porreringe og timian i smør eller margarine, uden at det tager farve. Læg låg på, og lad det svitse, til porre-ringene er bløde.

Tilsæt honning og eddike, og lad det koge op. Kom bouillon i, og kog i 5 minutter. Rør majsstivelse og A38/tykmælk sammen, hæld det i sovsen, og lad den koge i 3-5 minutter ved svag varme.

Smag til med salt og peber.

Tips:

Anvendelse:
Farsretter, f.eks. frikadeller, eller fisk, indmad og fjerkræ.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9438 gange,
og udskrevet 178 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

G F H  -  2017-10-02 11:19:18
Den er meget lækker , jeg bruger den til Faseret porre