Skær porren i tynde ringe (både den hvide og den grønne del). Læg porre-ringene i en skål koldt vand i nogle minutter, og sigt dem, og lad dem dryppe af. Svits porreringe og timian i smør eller margarine, uden at det tager farve. Læg låg på, og lad det svitse, til porre-ringene er bløde.
Tilsæt honning og eddike, og lad det koge op. Kom bouillon i, og kog i 5 minutter. Rør majsstivelse og A38/tykmælk sammen, hæld det i sovsen, og lad den koge i 3-5 minutter ved svag varme.
Smag til med salt og peber.
Tips:
Anvendelse:
Farsretter, f.eks. frikadeller, eller fisk, indmad og fjerkræ.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10370 gange, og udskrevet 210 gange.
Kommentarer
G F H - 2017-10-02 11:19:18 Den er meget lækker , jeg bruger den til Faseret porre
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider