meget kraftig kalve - eller gedebouillon1 dl. meget kraftig kalve - eller gedebouillon
½
l.
piskefløde½ l. piskefløde
evt. kulør evt. kulør
Opskrift:
Kartofler koges. Grønsager skrælles og ordnes. Blendes hver for sig og lægges lagvis i en smurt suffleskål eller i portionsforme. (Broccoli, porre, gulerod).
Fløde 13%, æg og salt/peber piskes sammen og hældes forsigtigt over grønsagerne.
Bages i ovn ved 175° i ca. 1 time for en stor skål og ca. 15-20 min. for portionsglas.
Sauce: Svampene ordnes og skæres i små stykker. Smør smeltes og svampene vendes heri. Bouillon tilsættes og koges i ca. 3. Min. Fløden tilsættes sammen med en spsk. hakket frisk basilikum. Smages til med salt og peber. Kulør efter ønske. Jævnes evt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.1
(4 stemmer)
Opskriften er vist 11632 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider