fond (kalv eller fjerkræ) 1/2 dl. fond (kalv eller fjerkræ)
1/2
rød chili (finthakket) 1/2 rød chili (finthakket)
1
dl.
piskefløde 1 dl. piskefløde
salt salt
Opskrift:
Smelt sukkeret over svag varme i en lille tykbundet gryde. Rør ikke i det. Når sukkeret er helt smeltet og gyldent tages gryden fra varmen, og eddiken røres i. Men pas på, det sprutter, og sukkeret stivner.
rør fond og finthakket chili i og lad saucen koge igennem, til sukkeret er opløst. Rør piskefløden i og lad saucen koge lidt ind. Smag til med salt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(26 stemmer)
Opskriften er vist 45566 gange, og udskrevet 817 gange.
Kommentarer
Anne Christiansen - 2019-12-31 09:56:03 Hvor mange personer er den til?
Jan - 2016-02-27 12:10:34 Er det pr. person, for det er kun 1½ dl sovs.
Christina - 2016-01-26 02:00:45 Hvor mange personer er den til?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider