Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Balsamicosovs

Balsamicosovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Balsamico

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 spsk.sukker
2 spsk.balsamicoeddike
1/2 dl.fond (kalv eller fjerkræ)
1/2 rød chili (finthakket)
1 dl.piskefløde
 salt
 
Opskrift:
Smelt sukkeret over svag varme i en lille tykbundet gryde. Rør ikke i det. Når sukkeret er helt smeltet og gyldent tages gryden fra varmen, og eddiken røres i. Men pas på, det sprutter, og sukkeret stivner.

rør fond og finthakket chili i og lad saucen koge igennem, til sukkeret er opløst. Rør piskefløden i og lad saucen koge lidt ind. Smag til med salt.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (22 stemmer)

Opskriften er vist 42996 gange,
og udskrevet 793 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anne Christiansen  -  2019-12-31 09:56:03
Hvor mange personer er den til?

Jan  -  2016-02-27 12:10:34
Er det pr. person, for det er kun 1½ dl sovs.

Christina   -  2016-01-26 02:00:45
Hvor mange personer er den til?