Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ricottatærte (Torta di risotto)

Ricottatærte (Torta di risotto), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :




Ingredienser:
 Mørdej:
250 g.hvedemel
200 g.smør
35 g.sukker
2 æggeblommer
 
 Fyld:
2 æg
 dl.sukker
1 reven skal af citron
1 spsk.citronsaft
1 knsp.salt
 dl.creme fraiche 38%
500 g.ricotta (kvark)
4 spsk.hvedemel
 


Opskrift:

Hak mel og smør sammen med en kniv og findel det med fingerne. Tilsæt sukker og saml dejen med æggeblommer. Læg den koldt i køleskabet 1 times tid. Rul dejen ud og beklæd en springform med den, dejen skal gå op ad siderne. Tryk alufolie tæt ind mod siderne for at holde dem på plads. Bag tærtebunden i ovnen ved 200° til den er lysebrun. Fjern alufolien. Til fyldet blendes æg, sukker, citronskal og -saft, creme fraiche, ricotta og mel sammen. Fyld det i tærteformen og bag den i ovnen ved 175° i ca. 1 time. Lad den hvile i den åbne ovn i yderligere 1 time. Server tærten lun.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10176 gange,
og udskrevet 161 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu