Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fyldte krabber

Fyldte krabber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krabber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.friskkogt krabbekød
100 g.mayonaise
100 g.cremfraice
3 spsk.hakket tomatkød uden kerner og skind
2 hårdkogte æg
4 syltede agurker
 salt
 peber
100 g.revet ost
2+1 spsk.rasp - den ene til drys
1-2 spsk.smør
 


Opskrift:
Bland mayonaice, cremfraice. Bland krabbekødet, de hakkede agurker, tomater og hakkede æg deri, samt det halve af osten, salt, peber og de 2 spsk. rasp.

Fordel krabbemassen i 4 krabbeskjold ( eller i ildfaste skåle). Drys med resten af osten og lidt rasp, læg et par smørklatter på.

Gratineres i en forvarmet ovn på 200 grader i ca 25 min, til overfladen er gylden.

Dertil servers salat og flutes.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10681 gange,
og udskrevet 251 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Hans  -  2011-10-16 15:25:30
Det er en vældig fin forret, men noget af et job at ordne krabberne. Jeg brugte også det brune kød inde i krabben, og det var også rigtig godt. Desuden undlod jeg creme fraise, for at fyldet ikke skulle blive for tyndtflydende. En 9-er fra os

ladegaard  -  0000-00-00 00:00:00
De burde anføre kogetiden på de friske krabber