æblemos eller tyttebærsyltetøj1 dl. æblemos eller tyttebærsyltetøj
1
dl.
havregryn1 dl. havregryn
1,4
l.
hvedemel1,4 l. hvedemel
Opskrift:
Smuldr gæren i en skål og rør den ud i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser, men gem et par dl mel til senere. Rør og ælt dejen glat og lad den derefter hæve under et viskestykke til dobbelt størrelse eller ca. 30 min.
Ælt dejen smidig med resten af melet på et meldrysset bagebord. Form den til to buttede brod, som hæver på en bageplade dækket med bagepapir eller i smurte forme a 1½ L. i ca. 30 min.
Bages i nederste del af ovnen ved 200º i ca. 30 min. Pensles med vand og afkøles på en bagerist. Læg et viskestykke over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8310 gange, og udskrevet 114 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider