rabarber, i mindre stykker6 stænger rabarber, i mindre stykker
250
g.
champignon, i mindre stykker250 g. champignon, i mindre stykker
salt salt
peber peber
olie til stegning olie til stegning
40
g.
smør40 g. smør
2
dl.
hvidvin2 dl. hvidvin
Opskrift:
Langefileten drysses med lidt salt og stilles på køl i ca. 45 min.
Imens koges kartoflerne.
Champignon ristes af, drysses med salt og peber.
Inden servering vendes spinat sammen med champignon og vendes kort med.
Fisken deles i 4 lige store portioner og steges på meget varm pande med skindsiden nedad til den er næsten færdig (ca. 5 min)
Fisken vendes om og steges ganske få minutter på kødsiden.
Dette er ikke nødvendigt såfremt fisken vendes ud på meget, meget varme tallerkner.
Panden tørres af og de rensede rabarberstykker svitses kort af i smørret.
Drysses med en anelse sukker, salt og friskkværnet peber og tilsættes til sidst hvidvin og det koges let igennem.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 16169 gange, og udskrevet 407 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider