Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skindstegt langefilet med nye kartofler, spæd spinat og rabarbersauce

Skindstegt langefilet med nye kartofler, spæd spinat og rabarbersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lange

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
800 g.langefilet
 
750 g.nye kartofler
 
600 g.spinat, plukket
6 stængerrabarber, i mindre stykker
250 g.champignon, i mindre stykker
 salt
 peber
 olie til stegning
40 g.smør
2 dl.hvidvin
 


Opskrift:

Langefileten drysses med lidt salt og stilles på køl i ca. 45 min.

Imens koges kartoflerne.

Champignon ristes af, drysses med salt og peber.
Inden servering vendes spinat sammen med champignon og vendes kort med.

Fisken deles i 4 lige store portioner og steges på meget varm pande med skindsiden nedad til den er næsten færdig (ca. 5 min)
Fisken vendes om og steges ganske få minutter på kødsiden. Dette er ikke nødvendigt såfremt fisken vendes ud på meget, meget varme tallerkner.

Panden tørres af og de rensede rabarberstykker svitses kort af i smørret. Drysses med en anelse sukker, salt og friskkværnet peber og tilsættes til sidst hvidvin og det koges let igennem.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14086 gange,
og udskrevet 344 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu