evt. andre letkogte grøntsager evt. andre letkogte grøntsager
1
løg1 løg
15
g.
smør15 g. smør
3
æg3 æg
1/4
l.
fløde1/4 l. fløde
salt salt
peber peber
100
g.
revet emmentaler100 g. revet emmentaler
Opskrift:
Kog pastaen al dente og lad den dryppe af i en sigte. Snit porrerne og kog dem møre i letsaltet vand. Skær løget i tern og svits dem møre i smørret, læg pastaen i et smurt ovnfast fad og fordel grøntsagerne ovenpå. Pisk æg, fløde, salt og peber sammen og bland osten i. Hæld æggemassen over grøntsagerne.
Sæt fadet i ovnen ca. 30 min. ved 225 gr. Serveres med flutes.
Tips:
Fyldet kan suppleres med skinketerninger eller letristede pølseskiver
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(9 stemmer)
Opskriften er vist 19859 gange, og udskrevet 974 gange.
Kommentarer
Stighc - 0000-00-00 00:00:00 Jeg havde en del grøntsager til overs. Dem brugte jeg. 2 pastinak, løg, squash, porrer, bønnespirer. Dejlig hverdagsmad. Og hurtig.
Stighc - 0000-00-00 00:00:00 Jeg havde en del grøntsager til overs. Dem brugte jeg. 2 pastinak, løg, squash, porrer, bønnespirer. Dejlig hverdagsmad. Og hurtig.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider