Grøntsags-tærte
 Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red :  | 
 | 
 
  | 
 Grøntsagerne svitses i olien uden at brune og smages til med salt og peber 
Æggenerøres med piskefløde, majsmel og 50 g af osten 
Smages til med salt 
De svitsede grøntsager lægges i en tærteform 
Æggemassen hældes over 
Resten af osten drysses på, og tærten bages ca. ½ time ved 200 grader 
  
Tips: Grøntsagstærten kan serveres som hovedret sammen med brød eller bruges som tilbehør til kød  | 
| 
 | 
 
Opskriften er vist 44419 gange, 
og udskrevet 818 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer)  | 
 | 
| 
 Kommentarer         anonym            -   2010-04-23 11:39:18 Den er mega god fik meget ros af mine gæster til påske frokkosten, jeg købte en færdig tærtebund i Netto.Kan varmt anbefales......  | 
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne
