Kulmule i folie med bacon og strimlede urter

Kulmule i folie med bacon og strimlede urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule

HøjtidSkt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Kulmule i folie med bacon og strimlede urter, billede 4 Kulmule i folie med bacon og strimlede urter, billede 1 Kulmule i folie med bacon og strimlede urter, billede 2 Kulmule i folie med bacon og strimlede urter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kulmule
125 g.bacon i skiver
300 g.porre
300 g.gulerod
1.5 spsk.citronsaft
50 g.bredbladet persille
1 dl.hvidvin tør
 peber
 
400 g.kartofler
 
 
Opskrift:
Fisken skylles godt indvendig. Finner og hale klippes af. Bacon svøbes omkring fisken.

På en stykke dobbeltfolie ca. 60x60cm lægges først de fintstrimlede porrer og gulerødder og herpå lægges fisken. Ovenpå fisken lægges bredbladet persille og der dryppes med saften fra den halve citron samt hvidvinen. Krydres til sidst med friskkværnet peber.

Fisken pakkes ind og den bages i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 60 min. Server med kartofler eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 77509 gange,
og udskrevet 2534 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-12 17:07:42
Det er meget fisk pr person

  -   2011-03-11 11:17:09
Vi brugte saften fra fisken til en hollandaise