Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kulmule i folie med bacon og strimlede urter

Kulmule i folie med bacon og strimlede urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule

Højtid: Skt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kulmule i folie med bacon og strimlede urter, billede 4 Kulmule i folie med bacon og strimlede urter, billede 1 Kulmule i folie med bacon og strimlede urter, billede 2 Kulmule i folie med bacon og strimlede urter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.kulmule
125 g.bacon i skiver
300 g.porre
300 g.gulerod
1.5 spsk.citronsaft
50 g.bredbladet persille
1 dl.hvidvin tør
 peber
 
400 g.kartofler
 
 


Opskrift:

Fisken skylles godt indvendig. Finner og hale klippes af. Bacon svøbes omkring fisken.

På en stykke dobbeltfolie ca. 60x60cm lægges først de fintstrimlede porrer og gulerødder og herpå lægges fisken. Ovenpå fisken lægges bredbladet persille og der dryppes med saften fra den halve citron samt hvidvinen. Krydres til sidst med friskkværnet peber.

Fisken pakkes ind og den bages i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 60 min. Server med kartofler eller ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (14 stemmer)

Opskriften er vist 66576 gange,
og udskrevet 2353 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lars  -  2013-10-12 17:07:42
Det er meget fisk pr person


Per  -  2011-03-11 11:17:09
Vi brugte saften fra fisken til en hollandaise