Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tekage med hakket chokolade

Tekage med hakket chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.smør
225 g.sukker
6 heleæg
100 g.hakket mørk bitter chokolade
 nogle dråber mandelessens
275 g.hvedemel
100 g.rismel
2 tsk.bagepulver
 
 Glasur:
125 g.flormelis
½ æggehvide
25 g.smeltet mørk chokolade
 


Opskrift:

Smør og sukker røres godt. Slå æggene ud i en skål og slå dem let sammen og pisk dem lidt ad gangen i smørret. Tilsæt mandelessensen. Bland melsorterne, den hakkede chokolade og bagepulveret og rør det i med let hånd. Smør en randform godt og fyld dejen i. Bag kagen på nederste rille ved 170 grader i ca. 50 minutter. Tag den ud og løsn den forsigtigt, inden den vendes ud på en bagerist, hvor den afkøles. Rør flormelis og æggehvide sammen til en lind glasur. Fyld glasuren i et pergament-kræmmerhus og dekorer kagen. Smelt chokoladen og kom den imellem glasuren i striber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5692 gange,
og udskrevet 74 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu