hakket mørk bitter chokolade 100 g. hakket mørk bitter chokolade
nogle dråber mandelessens nogle dråber mandelessens
275
g.
hvedemel 275 g. hvedemel
100
g.
rismel 100 g. rismel
2
tsk.
bagepulver 2 tsk. bagepulver
Glasur: Glasur:
125
g.
flormelis 125 g. flormelis
½
æggehvide ½ æggehvide
25
g.
smeltet mørk chokolade 25 g. smeltet mørk chokolade
Opskrift:
Smør og sukker røres godt. Slå æggene ud i en skål og slå dem let sammen og pisk dem lidt ad gangen i smørret. Tilsæt mandelessensen. Bland melsorterne, den hakkede chokolade og bagepulveret og rør det i med let hånd. Smør en randform godt og fyld dejen i. Bag kagen på nederste rille ved 170 grader i ca. 50 minutter. Tag den ud og løsn den forsigtigt, inden den vendes ud på en bagerist, hvor den afkøles. Rør flormelis og æggehvide sammen til en lind glasur. Fyld glasuren i et pergament-kræmmerhus og dekorer kagen. Smelt chokoladen og kom den imellem glasuren i striber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6249 gange, og udskrevet 102 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider