Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bentes tekage

Bentes tekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
150 g.smør
100 g.sukker
2 æg
75 g.kokosmel
50 g.mørk chokolade
100 g.rosiner
3/4 dl.mælk
2 tsk.bagepulver
175 g.hvedemel
 
 Pynt:
100 g.flormelis
2 tsk.kakao
2 spsk.kogende vand
1 spsk.kokosmel
 


Opskrift:

Smør og sukker røres godt sammen, rør æggene i et ad gangen, tilsæt kokosmel og chokoladen, der er hakket i mindre stykker, samt rosinerne. Bland bagepulveret godt med melet og rør det skiftevis med mælken. Dejen kommes i en velsmurt springform. Bag kagen på næstnederste rille i ovnen ved 180 grader i ca 30 min.. Den kolde kage overtrækkes med chokoladeglasur og drysses med kokosmel.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9061 gange,
og udskrevet 202 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sanne  -  2007-10-28 18:16:51
Nem at bage, smager dejligt!


  -  0000-00-00 00:00:00
ved du hvad.. det gør du da bare! opskrifter er til for at man selv skal tilpasse dem, og ændre dem efter ens egen smag.


joni  -  0000-00-00 00:00:00
unskyld mente rosiner


joni  -  0000-00-00 00:00:00
kan man godt lade være med at putte appelsiner i ?