Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tyrkisk madbrød

Tyrkisk madbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :





Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.lunkent vand
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
1 æg
2 spsk.olivenolie
500 g.hvedemel
1 æg til pensling
 sesamfrø til pynt
 


Opskrift:

Rør gæren ud i vandet og rør dernæst sukker, salt, æg og olie i væsken. Tilsæt det meste af melet og ælt dejen godt. Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 20 min. Drys resten af melet på et bord og ælt dejen. Del dejen i 12 lige store stykker som formes til boller. Tryk bollerne flade og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad brødene efterhæve i 10 min. og pensl med sammenpisket æg. Drys med sesamfrø. Bag brødene ved 250 grader i 10-12 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (23 stemmer)

Opskriften er vist 29061 gange,
og udskrevet 994 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-01-28 09:19:41
Bruger denne opskrift rigtig ofte, både til burgerboller og til alm. boller, variere jo bare formen på bollerne, udskifter noget af melet med havregryn og majsmel, mums!


Troels  -  0000-00-00 00:00:00
De brød man får som forret hedder LAVASH


Eva  -  0000-00-00 00:00:00
Ja- de brød man får dernede er supergode - men hvem kender den rigtige opskrift?


Kristina  -  0000-00-00 00:00:00
Det kunne jeg også godt tænke mig at vide?


Lene  -  0000-00-00 00:00:00
Er tyrkisk madbrød de brød man får serveret til forretten i Tyrkiet? Jeg tænker på de brød der er luft i når de bliver serveret