Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lækkert og fyldigt madbrød

Lækkert og fyldigt madbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Oste - Hytteost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
120 g.grahamsmel
4 dl.kogende vand
3 spsk.olivenolie
1 spsk.honning
1 tsk.salt
2 dl.hytteost eller A38 naturel
50 g.gær
3 spsk.vand
300 g.fintrevne rå og skrællede rødbeder
600 g.hvedemel
 


Opskrift:

Grahamsmelet kommes i en dejskål og overhældes med 4 dl kogende vand, dette røres til en masse. Et stort låg lægges over og melet trækker 15 min. Olie, honning, salt og hytteost/A38 blandes i grahamsmassen. Gæren røres ud i 3 spsk vand i en skål og blandes godt med massen. Nu deles dejen op i 2 skåle. Den ene dej røres med rødbeder. Dejene æltes hver for sig med hvedemel, indtil dejen stadig er lidt løs men ikke klistret. Dejene hæver under et viskestykke i 45 min. Nu deles hver dej i fire dele. To hvide og to røde deje lægges sammen og formes til et rundt brød. Dejene må godt gå lidt ind i hinanden, for så får brødet en flot skære- flade. Brødene lægges på en bageplade med bagepapir. Efterhæver 30 min. Bages ved 225º i ca. 40 min. Brødene afkøles of kommes i plasticpose.

Tips:

Brødene har godt af at hvile en dag, før de spises.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15811 gange,
og udskrevet 285 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu