Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Engelsk ingefærmarmelade

Engelsk ingefærmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :





Ingredienser:
1 1/2 kg.røde, skøre rabarberstilke
1 kg.sukker
15 g.hel ingefær
100 g.syltet ingefær
3 tsk.Rød Melatin
 


Opskrift:

Rabarberstilkene vaskes, snittes i centimeterlange stykker, drysses med sukker og stilles lunt 1-2 timer eller koldt 1 nat. Hel ingefær pakkes i gaze og lægges i gryden. Rabarber, sukker og ingefær koges 15 min. under jævnlig omrøring. Syltet ingefær kan købes i glas. Frugten skæres i småstykker og blandes i marmeladen sammen med lidt af lagen. Melatin og 2 spsk. ekstra sukker blandes godt og drysses i. Marmeladen koges kraftigt igennem i 2 min., posen med ingefær fjernes og der skummes, fyldes på glas og lukkes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (15 stemmer)

Opskriften er vist 26086 gange,
og udskrevet 279 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-12-03 11:33:10
Rabarberkompot med ingefær er da ikke ingefærmarmelade... Hvorfor iøvrigt er bruge syltet ingefær når man laver marmelade. Bruger man så også syltet jordbær til jordbærmarmelade?? Nej vel.