Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kokos-toscakage

Kokos-toscakage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
2 æg
300 g.sukker
150 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1 1/2 dl.mælk
75 g.smeltet, afsvalet smør
 
 Kokos tosca:
50 g.kokosmel
150 g.sukker
3 spsk.smør
3 spsk.mælk
1 spsk.hvedemel
 


Opskrift:

Pisk æg og sukker skummende, blend bagepulver og mel og tilsæt melblandingen skiftevis med mælken. Rør det smeltede og afsvalede smør i til sidst. Kom dejen i en velsmurt, melet springform og bag den på nederste rille i ovnen ved 200 grader ca 30 min. Bland alle engredienserne til toscaen i en tykbundet kasserolle og kog den hurtigt sammen. Bred massen i et jævnt lag over kagen, når den er næsten færdigbagt, sæt kagen i ovnen igen ca 10 min, til den har fået en pæn gylden farve. Lad kagen afkøle på en bag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12502 gange,
og udskrevet 411 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ynse  -  0000-00-00 00:00:00
Ganske nem og lave og smager også godt, især med kokos-toscaen. En anelse for sød vil jeg mene, derfor vil jeg foreslå at nyde den med en klat creme fraiche, eller lignene til.


Italiandane  -  0000-00-00 00:00:00
Er nem at at lave og så får man et strejft af Italian med når man sætter tænderne i kagen .hmmmmm :)