Toscatærte

Toscatærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red:

Toscatærte, billede 4 Toscatærte, billede 1 Toscatærte, billede 2 Toscatærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg
125 g.Sukker
120 g.hvedemel
1 tsk.Bagepulver
100 g.Smeltet smør
2 spsk.Fløde
 
 Glasur:
60 g.Mandler
50 g.Smør
60 g.Sukker
1 spsk.fløde
1 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker skummende. Bland mel og bagepulver i, sammen med fedtstoffet. Tilsæt fløde eller mælk. Hæld dejen i en smurt form, der er drysset med rasp.
Sæt kagen i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter.


Smut mandlerne, og hak dem groft. Smelt fedtstoffet. Bland mandler, sukker, mel og fløde deri. Lad det småkoge lidt. Smør glasuren, i et jævnt lag, over kagen når den har bagt i ca. 30 min.
Bages 15 minutter med glasuren på.


karakterer:
Opskriften er vist 50580 gange,
og udskrevet 1298 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lena  -  2012-06-19 12:12:36
Kan den fryses?