Smeltet smør ell. margarine100 g. Smeltet smør ell. margarine
2
spsk.
Fløde2 spsk. Fløde
Glasur: Glasur:
60
g.
Mandler60 g. Mandler
50
g.
Smør ell. margarine50 g. Smør ell. margarine
60
g.
Sukker60 g. Sukker
1
spsk.
fløde1 spsk. fløde
1
spsk.
hvedemel1 spsk. hvedemel
Opskrift:
Pisk æg og sukker skummende.
Bland mel og bagepulver i, sammen med fedtstoffet.
Tilsæt fløde eller mælk.
Hæld dejen i en smurt form, der er drysset med rasp.
Sæt kagen i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter.
Smut mandlerne, og hak dem groft.
Smelt fedtstoffet. Bland mandler, sukker, mel og fløde deri.
Lad det småkoge lidt. Smør glasuren, i et jævnt lag, over kagen når den har bagt i ca. 30 min.
Bages 15 minutter med glasuren på.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(28 stemmer)
Opskriften er vist 48548 gange, og udskrevet 1276 gange.
Kommentarer
Lena - 2012-06-19 12:12:36 Kan den fryses?
Jette - 2007-06-30 15:26:46 Der mangler 1 spsk. fløde el. mælk + 1 spsk. mel i glasuren
Lise - 0000-00-00 00:00:00 Der er ´vist lidt problemer med glasuren. Der står bland mel, og fløde? Det står ikke nogle steder i opskriften...kan virke lidt forvirrende
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider