revet skal og saft af 3 citroner revet skal og saft af 3 citroner
250
g.
syltet ingefær250 g. syltet ingefær
1/2
dl.
ingefærlage1/2 dl. ingefærlage
2
tsk.
stødt ingefær2 tsk. stødt ingefær
1
kg.
sukker1 kg. sukker
1
tsk.
Atamonpulver eller 2 tsk. flydende Atamon1 tsk. Atamonpulver eller 2 tsk. flydende Atamon
Opskrift:
De skyllede æbler skrælles, deles befries for blomst, stilk og kernehus og skæres i både. De koges med vandet under låg ca. 15 min. til de er helt udkogte. Citronskal og saft, samt snittet ingefær, ingefærlage og stødt ingefær røres i sammen med sukkeret. Marmeladen koges uden låg 5-10 min. Atamon tilsættes. Marmeladen fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(15 stemmer)
Opskriften er vist 15852 gange, og udskrevet 329 gange.
Kommentarer
dorthe - 2009-06-05 20:55:31 det smager fantastisk (og slette ikke stærkt) - jeg brugte almindelige æbler og så lidt mindre sukker samt en "slat" vaniliesukker
Gerda Højer - 2008-01-10 10:29:44 jeg søgte efter marmelade af frisk ingefær, da jeg har en ret stor rod. mvh Gerda
- 0000-00-00 00:00:00 lidt, men dejligt stærk
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider