Ingefærmarmelade med æbler

Ingefærmarmelade med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 kg.madæbler
5 dl.vand
3 citroner revet skal og saft heraf
250 g.syltet ingefær
0.5 dl.ingefærlage
2 tsk.stødt ingefær
1 kg.sukker
2 tsk.flydende Atamon
 
 
Opskrift:
De skyllede æbler skrælles, deles befries for blomst, stilk og kernehus og skæres i både. De koges med vandet under låg ca. 15 min. til de er helt udkogte. Citronskal og saft, samt snittet ingefær, ingefærlage og stødt ingefær røres i sammen med sukkeret. Marmeladen koges uden låg 5-10 min. Atamon tilsættes. Marmeladen fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.


karakterer:
Opskriften er vist 16911 gange,
og udskrevet 344 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

dorthe  -  2009-06-05 20:55:31
det smager fantastisk (og slette ikke stærkt) - jeg brugte almindelige æbler og så lidt mindre sukker samt en "slat" vaniliesukker

Gerda Højer  -  2008-01-10 10:29:44
jeg søgte efter marmelade af frisk ingefær, da jeg har en ret stor rod. mvh Gerda

  -  0000-00-00 00:00:00
lidt, men dejligt stærk