Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ingefærmarmelade med æbler

Ingefærmarmelade med æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kg.madæbler
1/2 l.vand
 revet skal og saft af 3 citroner
250 g.syltet ingefær
1/2 dl.ingefærlage
2 tsk.stødt ingefær
1 kg.sukker
1 tsk.Atamonpulver eller 2 tsk. flydende Atamon
 
 


Opskrift:

De skyllede æbler skrælles, deles befries for blomst, stilk og kernehus og skæres i både. De koges med vandet under låg ca. 15 min. til de er helt udkogte. Citronskal og saft, samt snittet ingefær, ingefærlage og stødt ingefær røres i sammen med sukkeret. Marmeladen koges uden låg 5-10 min. Atamon tilsættes. Marmeladen fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (15 stemmer)

Opskriften er vist 14801 gange,
og udskrevet 292 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

dorthe  -  2009-06-05 20:55:31
det smager fantastisk (og slette ikke stærkt) - jeg brugte almindelige æbler og så lidt mindre sukker samt en "slat" vaniliesukker


Gerda Højer  -  2008-01-10 10:29:44
jeg søgte efter marmelade af frisk ingefær, da jeg har en ret stor rod. mvh Gerda


  -  0000-00-00 00:00:00
lidt, men dejligt stærk