østershatte, kantareller eller andre svampe200 g. østershatte, kantareller eller andre svampe
1-2
spsk.
soyasovs1-2 spsk. soyasovs
7
dl.
fiskefond7 dl. fiskefond
1
dl.
hvidvin1 dl. hvidvin
10
g.
smør10 g. smør
salt salt
peber peber
2
spsk.
olie2 spsk. olie
Opskrift:
Skær havkatten i tynde skiver på tværs.
Fiskefond og hvidvin koges sammen i et par minutter.
Skær svampene i tynde strimler og rist dem i olie på en meget varm pande. Tilsæt soyasovsen samt 1 dl. fiskefond. Lad det koge igennem. Hæld foden over i en gryde sammen med resten af fiskesuppen. Lad suppen stå og småsimre i et par minutter. Vend smørret i.
Damp havkatten i lidt fiskesuppe. Pil evt. ben ud, når den er dampet. Anret fisken i dybe tallerkner og hæld suppen over.
Anretning:
1 varme, dybe tallerkner, pyntet med lidt dild eller persille.
Tips:
Østershatte må ikke skylles i vand, men de skal pensles med en tør pensel, hvis det er nødvendigt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 16172 gange, og udskrevet 356 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider